Spelersmakelaar Leoni is beste ZZP-er van het jaar

0
702

Supervrouwen-FOTYDeze spelersmakelaar van vrouwelijke voetballers, een snel groeiende internationale business, is 2 april uitgeroepen tot Freelancer of the year.

Leoni Blokhuis is 4 jaar gekenden begonnen met haar bedrijf en vertegenwoordigt met haar bedrijf Flowsports inmiddels 22 spelers uit binnen- en buitenland. Zelfs sinds kort een speelster uit Mexico!

Ze regelt alles voor haar speelsters van transfer tot sponsorcontract. Ze had zelfs de primeur voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een vrouwelijke voetballer voor geldtransfer te plaatsen bij een buitenlandse club. Daarnaast zegt ze zelf, creëert ze een beetje een eigen familie waarin ze elkaar met raad en daad bij staan.

98 finalisten van FOTY Awards mochten voor de camera pitchen en daar werden dan de categorie en overall winnaar (Leonie dus) uitgekozen. Bekijk Leoni’s pitch hier. Dit is overigens de tweede keer op rij dat een vrouw deze prestigieuze award wint. De vorige winnaar hebben we al eens geïnterviewd, haar interview vindt je in Supervrouwen Magazine.

De jury bestond uit mensen van o.a. Knab, MINI, WE Fashion, FNV Zelfstandigen, LinkedIn, Aegon, PostNL en Tribes.

Bron: De Telegraaf – Gabi Ouwerkerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here