Vox femini bij PWN Amsterdam

0
746

Supervrouwen TV was aanwezig  bij een bijeenkomst van Professional Women’s Network (PWN) Amsterdam. En we vroegen de aanwezige zakenvrouwen “Als jij premier van NL zou zijn, wat zou jij dan als eerste aanpakken?”

Daar kwamen hele mooie en verrassende antwoorden op. Let vooral eens op die van Allison Rohe over wasmachines!

PWN Amsterdam is een internationaal netwerk dat o.a. een maandelijks event organiseert in de hoofdstad. De leden zijn zakenvrouwen uit binnen- en buitenland en daarom is de voertaal Engels. Ze hebben hun mission-statement als volgt geformuleerd op hun website:

The AIM of PWN Amsterdam: Grow your potential – connect, share and learn. MISSION: PWN Amsterdam believes in a stronger leadership role for women in business and society. Unlocking the potential of professional women by supporting their leadership development, through connecting, sharing, learning and supporting, is core to everything we do.

Je bent natuurlijk welkom om eens een van hun events te bezoeken, klik hier voor de agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here