Tea Time bij Me Time aflevering 1

0
1219

Mariska - SlowBeauty LifestyelRennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan… Een lied van Herman van Veen en een bekend fenomeen voor Supervrouwen.

Rennen van de ene afspraak naar de andere, springen in het onbekende, vliegen van hoog naar laag, overal induiken, soms vallen en het vermogen hebben daarna altijd weer op te staan en vol goede moed door te gaan.

Maar… Het is wetenschappelijk bewezen dat meerdere rustmomenten tijdens een werkdag de productiviteit juist omhoog laten gaan. Ik pas het in elk geval sinds een aantal jaren toe en het werkt!

Neem nou theetijd. Nee alsjeblieft niet zo’n kopje lauw water met een sneu zakje ernaast. Thee zetten als ritueel, zoals de Aziaten doen en waar de kostbare blaadjes ook vandaan komen. Die fusie tussen thee en water tot de juiste kleur, sterkte en geur bereikt is. En dan natuurlijk in fraaie kopjes, want het oog wil ook wat.

Daarom zonden we onze ‘eigen 3 Supervrouwen’ op pad om zo’n theebeleving te ondergaan. En wel bij de echte deskundige Mevrouw Cha.

En daar viel naast het ontspannen ook nog wat te leren. Zoveel smaken en hun specifieke werkingen. Thee is een weldaad voor lichaam, geest en ziel en kent minstens zo’n breed smakenpalet als wijn! Kijk dus hoe Jantine, Sabine en Sonja van ‘Tea Time’ hun ‘Me Time’ maken.

Tot volgende week!

Mariska van SlowBeauty LifeStyle

P.S. Mocht je ook graag zo’n theebeleving willen, dan is het Chabonnement wat voor jou!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here