Elizabeth Gilbert (Eten, Bidden, Beminnen) over haar leven na de mega-bestseller

0
832

Elizabeth Gilbert verpletterde de wereld 10 jaar terug met haar ‘Eat, Pray, Love’. Het werd een mega-bestseller. Internationaal lazen vrouwen het verhaal over haar zoektocht in de 3 landen met een I: Italië, India en Indonesië. Het werd in 2010 succesvol verfilmd met Julia Roberts in de rol van Elizabeth die uiteindelijk zichzelf én haar ware vond.

Vele lezers worden al jaren geïnspireerd door de boeken van Elizabeth Gilbert. Maar na haar grote klapper moest ook zij weer het vertrouwen en de creativiteit vinden om tot nieuw werk te komen. In de haar zo typerende geestige en tegelijk verhalende stijl deelt ze haar ervaringen in een nieuw boek ‘Big Magic’. Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme moedigt Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken.

ABC wijdde een speciaal programma aan Elizabeth Gilbert ‘op de 10e verjaardag van haar succesvolste kindje’ en laat lezers aan het woord die er zeer door geïnspireerd werden.

ABC Breaking News | Latest News Videos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here