Column Ingeborg: Hoe houd jij contact met je collega’s?

0
1043

Werk jij ook regelmatig vanuit huis? Ik heb een aantal praktische tips voor je op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Vergaderen

Fysiek bij elkaar in de ruimte zijn om te vergaderen is al lang niet meer nodig. Er zijn talloze handige Apps beschikbaar waarmee je o.a. kunt videobellen. De meest handige Apps hebben we voor je op een rij gezet in dit artikel “de beste manieren om te videobellen”

Samenwerken aan projecten

Werk je aan een project en wil je het hele team betrokken houden over de voortgang? Dan kun je het beste gebruik maken van Basecamp of Trello. Met deze apps kun je de workflow, to-do lijstjes, documenten en stand van zaken  in één dashboard terugvinden.

Ook WhatsApp is heel geschikt om in een klein team contact met elkaar te houden. Je hebt direct contact en kunt vaak snel schakelen omdat je kunt zien of een bericht wel of niet is gelezen.

E-mailen

Er is al vaker beweerd dat e-mail zou verdwijnen. Niets is echter minder waar. Het is nog steeds de meest gebruikte manier om contact te houden met je collega’s. Een nadeel: overvolle mailboxen en altijd maar in de CC staan. Weet je dat je in Outlook ook kunt instellen dat alle cc-berichten automatisch naar een aparte map gaan? Dan kun je de berichten lezen als het jou uitkomt! Klik op deze link, daar staat het uitgelegd.

Veel samenwerk plezier!

 

Ingeborg Lentjes

 

Ingeborg LentjesBen je op zoek naar toptalent? Dan is het actief online werven van personeel de juiste manier. Wij helpen je daar graag bij. Lees meer over onze E-recruitment werkwijze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here