Een gezonde geest in een relaxed lichaam: Me-Time

0
842

We kennen het allemaal wel die zomerkriebels. Een tijd waarin we snakken naar rust en uitkijken naar de vakantie. Maar hoe lekker is het om ontspannen op vakantie te gaan? Heel eenvoudig om een wat vaker een van die vele mooie resorts te bezoeken die ons landje rijk is. Daarnaast is het eigenlijk een echt must do om jezelf deze ervaring maandelijks cadeau te doen.

Ik zelf krijg hier altijd een enorme boost van en ik weet zeker jij als supervrouw ook. Want jij als drukke professional besteed hier natuurlijk doorlopend aandacht aan, toch? Juist omdat jij als geen ander weet wat een gezonde en relaxte levensstijl voor je doet en hoe het jouw prestatie beïnvloed.

Wij hebben de 10 leukste en meest bijzondere spa’s voor jou op een rijtje gezet. Laat je meeslepen tijdens onze inspiratievideo. Ik weet zeker dat je alleen al van het kijken helemaal dat super relaxte gevoel krijgt!

XOXO Mariska – living the slowbeauty lifestyle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here