Heleen Dura-van Oord over vallen en opstaan bij ondernemen

0
1054

In aanloop naar Inspiration360 vraagt SPROUT bekende ondernemers naar hun grootste uitdagingen. Zo ook Heleen Dura-van Oord, medeoprichter van digitaal marketingbedrijf DQ&A Media Group en zakenvrouw van het jaar 2013. Over vallen en weer opstaan en ook wat de dieptepunten haar hebben geleerd.

“Elke fout vormt je tot de persoon die je nu bent. Ik had het heel graag willen missen. Tegelijkertijd ben ik me ook bewust dat het me heeft gebracht tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Het heeft me sterker gemaakt, en dat betekent dat ik een incasseringsvermogen heb opgebouwd.”

Bij Inspiration 360 0p 4 oktober aanstaande komen 13.000 ondernemers samen om te leren van de uitdagingen van Richard Branson, survival-expert Bear Grylls en Al Gore. Ook Prof. Anita Elberse spreekt. Sprout is partner van dit evenement in de Ziggo Dome. Exclusief voor Sprout Members zijn er een aantal kaarten beschikbaar. Geen member? Koop dan hier nu je tickets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here