St. Vincent ontwerpt gitaar met ruimte voor vrouwenborsten

0
663

Annie Clark, een Amerikaanse singer / songwriter kan een gewone elektrische gitaar maar moeilijk bespelen. Ze is klein van gestalte en er blijft geen ruimte over voor haar borsten. “Sommige gitaartypes kan ik gewoon niet bespelen. Dan zou ik al met een chiropractor op tour moeten gaan om dat te kunnen.”

En dus nam ze het ontwerpen van een goed instrument in eigen handen. “Met een goed instrument speel je ook beter”, aldus de vrouw die bekendheid geniet onder haar artiestennnaam St. Vincent bij GuitarWorld.com. “Vrouw-zijn mag niet verhinderen dat je een goede muzikant bent.”

Ze werkte samen met gitaarmaker Ernie Ball Music Man om een vrouwvriendelijke versie te maken. Dit onwerp is lichter, extra dun en laat ook nog ruimte over voor de vrouwelijke vormen. Het instrument is een mix van modern en retro en verkrijgbaar in zwart of een speciaal soort St. Vincent Blue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here