Gratis tools om je cv te “pimpen”

0
1965

Ben jij op zoek naar een baan? Er zijn legio mogelijkheden om jezelf online te presenteren. De volgende apps en/of websites wil ik graag met je delen…pimpen dus die cv!

Vizualize.me

Vizualize.me is een app die de informatie op je LinkedIn veranderd in een mooie grafische weergave (Infographic). Uiteraard moet je jezelf eerst aanmelden om gebruik te maken maken van deze mogelijkheid. Het is in ieder geval gratis. Je kunt vele onderwerpen met Vizualize.me, o.a. de samenvatting, je werkervaring, opleidingen, links, skills en interesses. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Flavors

Mensen die op zoek zijn naar een manier om snel en eenvoudig een aantrekkelijk visitekaartje op het web te maken of bijvoorbeeld een (event) website, moeten zeker naar http://flavors.me/ kijken. Deze software biedt een aantal strakke designs als startpunt en de mogelijkheid om er een eigen draai aan te geven. De online service kent zowel een gratis als betaalde versie.

Zerply

Lijkt op de voorgaande platforms, maar wat minder uitgebreid. Eenvoud is het sleutelwoord, maar daar hoeft natuurlijk niets mis mee te zijn, want het scheelt je heel wat tijd om een profiel op te stellen. Klik hier om naar de website te gaan.

 

Lees ook het artikel: De 5 meest opvallende cv’s die wij ooit hebben gezien eens!

 

Door: Ingeborg Lentjes

Ingeborg LentjesBen je op zoek naar talent en heb je geen tijd om een stortvloed aan sollicitaties te bekijken? Bekijk dan de mogelijkheden eens van onze Secretaresse E-recruitment service eens.

Wij vinden niet alleen de perfecte secretaresse maar ook de perfecte professional in de financiële dienstverlening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here