Superactie win het boek Prima is perfect

38
1833

Prima is perfect – Astrid Davidson
Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger voor jezelf en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk een perfectionist. En hoewel je dat in eerste instantie veel lijkt op te leveren, kleven er in de werkelijkheid veel nadelen en (gezondheids)risico’s aan. Perfectionisten zijn namelijk gedoemd vroeg of laat vast te lopen in hun leven. Ze hebben veel last van stress, faalangst en dwangmatig denken en ontwikkelen daarmee allerlei samenhangende lichamelijke en geestelijke klachten, zoals paniekaanvallen of zelfs een burn-out. Wanneer je niet aan de slag gaat met de échte oorzaak van je hoge eisen, is het loslaten van je perfectionisme een illusie.

Met het boek P.R.I.M.A is Perfect biedt ex-perfectionist Astrid Davidzon een praktisch en effectief 5-stappenplan om je te helpen je perfectionisme los te laten. Haar zelfontwikkelde ‘P.R.I.M.A-methode’ geeft niet alleen inzicht in wat je kunt doen om van perfectionisme af te komen, maar ook hóe je dat doet. Want pas als je je perfectionisme laat varen zal je merken dat prima eigenlijk ook al perfect is en hoeveel rust en ruimte het oplevert om vanuit ontspanning te leven en meer te kunnen genieten.

Volg Astrid op Twitter
Facebook

 

Hoe kun je winnen?
Wij geven iedere dag tot Kerst boeken weg.
Geef hieronder voor 20 december antwoord op de volgende vraag:

Waarin ben jij een perfectionist?

Als je gewonnen hebt, nemen wij contact met je op. En dan heb je het boek nog voor de Kerst in huis.

38 REACTIES

 1. Wat Lastig om over me zelf te zeggen maar ik ben denk ik goed in het organiseren . Elk jaar ben ik druk bezig om spullen te maken en te verkopen samen met een vriendin. Opbrengst voor het KWF? Ik breng de ideetjes aan en zorg en organiseer de fair. Mijn vriendin is dan meer van de creatieve kant.

 2. In wat niet. Om één voorbeeld te noemen. Ik ben perfectionist in mijn website. Zo perfectionistisch, dat hij maar niet online komt en ik lekker niet zichtbaar ben. Maar er volgt nu een doorbraak.:-)

 3. Ik heb er lang over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk m’n hele leven dwangmatig op orde wil houden. TE perfectionistisch!

  • Hallo Supervrouw!

   We mogen je blij maken want jij hebt gewonnen!

   Stuur een mail (info@nlsupervrouwen.nl) met jouw NAW gegevens en we sturen het boek naar je toe!

 4. Met name in mijn werk, daar ben ik echt op en top in de puntjes, zodra ik thuis ben, merk ik dat ik de touwtjes loslaat en heel soepel en flexibel ben

 5. Ik ben een perfectionist omdat ik altijd alles tot in de puntjes geregeld wil hebben en dan graag dat alles volgens plan verloopt.
  Ook in huis en op het werk wil ik graag dat alles perfect is.

 6. Wat super, al die reacties! Wat ik nog mis zijn aspecten van perfectionisme die niet zo bekend zijn onder die noemer, maar wel echt onder perfectionisme vallen, namelijk:
  – bang voor afwijzing;
  – bang om fouten te maken;
  – feedback persoonlijk opvatten
  – focus eerst op de ander, dan pas op jezelf;
  – bang voor de mening van anderen;
  – bang om af te gaan… etc. etc.

  Dit zijn eigenlijk veel schadelijker kenmerken van perfectionisme dan het gefocust zijn op details of netheid …
  Benieuwd of jullie bovenstaande zaken ook herkennen …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here