Evie is met haar 5-jarige dochter op wereldreis

0
1161

42 jaar was ze. Dat heet ‘op de top van je carriere’ zijn. Ze werkte als diplomatiek consultant in Sydney. En toen overleed plots haar beste vriendin. En opeens besefte Evie Farrell dat het leven kort is. Ze nam ontslag en wendde de €20.000,- die ze opzij had gezet voor een nieuwe keuken aan voor een wereldreis met haar dochtertje Emily.

In februari 2016 bonden ze hun stoute schoenen onder en vertrokken ze met de noorderzon. “Het verlies van mijn vriendin was een keerpunt. Het was een reminder dat je moet genieten van het leven, dat er meer is dan geld verdienen. Ondertussen hebben we al bijna een jaar gereisd en geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om terug naar mijn vroegere bestaan te gaan.”

Van Bali tot Borneo, Thailand, Vietnam, Parijs en Londen: ze hebben al 13 landen bezocht. Ondertussen moet Emily natuurlijk ook wel naar school, afhankelijk van waar ze zich bevinden.  Genoeg te leren onderweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here