Michelle Obama neemt indrukwekkend afscheid

0
741

FLOTUS neemt afscheid en dat deed ze met een bijzondere speech. Met tranen in haar ogen zei Michelle Obama: “Weet dat dit land van jullie is, jullie allemaal, van iedere achtergrond en levenswandel. Als je ouders immigranten zijn, weet dan dat je deel uitmaakt van een traditie waar Amerika trots op is: de inbreng van nieuwe culturen, talenten en ideeën, generatie na generatie, die ons het beste land op aarde maakten.”

De reacties op haar afscheid zijn lovend. The Guardian noemde haar de meest inspirerende First Lady sinds Eleanor Roosevelt. De Miami Harald kopt: ‘Michelle Obama? I just love this woman!’ Ook uit de berichten op sociale media, wordt duidelijk dat deze vrouw node zal worden gemist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here