‘Zij Klust’: Hieke tilt vrouwen over de klusdrempel

0
885

Steeds meer bouwmarkten, maar ook producenten van elektrisch gereedschap en ander klusmateriaal hebben de vrouw als doelgroep (lees: afzetgebied ontdekt). Hieke Grootendorst is eigenaresse van Zij Klust, is door BLACK+DECKER ingehuurd om om haar seksegenotes op De Huishoudbeurs over hun klusdrempel heen te helpen.

Hieke klust al vanaf haar 10e. Na een baan in de communicatie, besloot ze haar eigen bedrijf ts starten. Volgens haar is het geen kwestie van kunnen, maar van durven. “Ik merk dat vrouwen vaak een drempel over moeten. Maar klussen is een kwestie van gewoon doen, iedereen kan het! En het geeft een enorme kick als het gelukt is.”

Naast elektrisch gereedschap, staat de stand van BLACK+DECKER in het teken van innovatieve huishoudproducten zoals de SteaMitt™: een draagbare stoomreiniger die 99,9% van de bacteriën doodt. Of de 2IN1 Smarttech steelstofzuiger die de zuigkracht automatisch aanpast aan het vloertype. Kortom, producten die het huishouden prettiger en effectiever maken.

‘Zij klust’ is in te huren in Utrecht en omgeving. De Huishoudbeurs vindt plaats van 18 t/m 26 februari 2017 in de RAI Amsterdam. De BLACK+DECKER stand is in hal 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here