Steek je vinger op, werk samen en zie mannen als bondgenoten

0
437

Vorig jaar werd Petra Stienen gelauwerd met de Aletta Jacobs Prijs. Mooi is dat de publiciste, Arabiste en Eerste Kamer-lid (D66) zich ook altijd erg geïnspireerd heeft gevoeld door de ‘moeder aller feministes‘. Op het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand geeft ze dan ook haar lezing ‘De lessen van Aletta Jacobs’.

Petra Stienen reist net als Aletta de wereld rond om te strijden voor haar idealen. Haar 3 wijze lessen: Steek je vinger op, werk samen met andere vrouwen en zie mannen als bondgenoten!

Stienen licht toe: “We moeten als vrouwen niet de fout maken ons af te zetten tegen mannen, ik zie hen veel liever als bondgenoot. Aletta Jacobs werd in haar tijd bekritiseerd omdat ze optrok met mannen, maar we moeten het niet zonder mannen willen, daar zijn mannen veel te leuk voor!”

Aanmelden voor de Aletta Avond Academie in Hoogezand op 3 maart aanstaande om 19.30 uur kan via de website.

Foto boven: Zij Spreekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here