Vrouwen die willen emigreren kunnen het beste naar Denemarken gaan

0
542

Ze betalen er 1 van ‘s werelds hoogste belastingtarieven, er zijn lange winters, maar toch is Denemarken voor vrouwen het beste land ter wereld om te wonen. De sociale voorzieningen zijn erg goed in het Scandinavische land, de gezondheidszorg is bijna gratis en er is een heel goed werkend onderwijssysteem.

Daarbij maakt een flexibel ouderschapsverlof het voor mannen en vrouwen mogelijk om gezin en carrières te combineren. Zo blijkt uit onderzoek van The US News & World Report onder 7000 vrouwen wereldwijd.

Buurland Zweden staat op 2. Vrouwen ervaren het er als liberaal en vooruitstrevend, vooral in het realiseren van gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Canada staat op 3, Nederland op 4 en de top 5 wordt volgemaakt door Australië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here