De nieuwe layout van LinkedIn…

0
703

Sommige mensen hebben hem al, anderen wachten er nog op. De nieuwe layout van LinkedIn. In dit artikel heb ik een aantal praktische wijzigingen voor je op een rij gezet.

In de oude vormgeving zag je aan de rechterkant een knop Notify your network. Dit knopje kon je verschuiven als je veel wijzigingen in je profiel wilde aanbrengen. Schoof je de knop naar “No”, dan kreeg niemand een melding dat je je LinkedIn aan het wijzigen was.

In de nieuwe vormgeving is deze knop er nog wel, maar die vind je op andere plekken (per onderdeel), zoals:

  • In het venster wat je krijgt als je een nieuwe work experience wilt toevoegen (zie onderstaand plaatje aan de rechterkant bij Add new profile section).
  • In het venster wat je krijgt als je een new education wilt toevoegen
  • En in het venster wat je krijgt als je een new volunteer experience wilt toevoegen.

Dan het onderdeel “My Network”, deze vind je nu bovenaan. Als je erop klikt, dan ziet het er allemaal wat mooier en overzichtelijker uit.

  • Dan de knop “Notifications”. In de oude versie was het niet mogelijk om heel overzichtelijk alle notificaties weer te geven. Je zag deze meldingen alleen in een klein schermpje, dat tevoorschijn kwam als je op het knopje drukte. In de nieuwe versie opent zich er een heel nieuw scherm. Een stuk overzichtelijker!

  • Dan de knop “Search”. Het zoeken naar mensen in de oude layout ziet er ook heel anders uit, dan in de nieuwe layout. Voorheen moest je zoekcriteria aan de linkerkant invullen. En nu doe je dat aan de rechterkant. Ook een heel stuk overzichtelijker.

Vooralsnog vind ik de nieuwe vormgeving erg mooi, een stuk intuïtiever!
Wat vind jij?

Geschreven door: Ingeborg Lentjes

 

Ben je op zoek naar talent en heb je geen tijd om een stortvloed aan sollicitaties te bekijken? Bekijk dan de mogelijkheden eens van onze Secretaresse E-recruitment Service eens.

Wij vinden niet alleen de perfecte secretaresse, maar ook de perfecte professional in de financiële dienstverlening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here