Yep, it’s Girlsday: meiden in tech!

0
540

Vandaag kunnen meisjes van 10 t/m 15 jaar bij tientallen bedrijven binnenkijken om kennis te maken met bètavakken en techniek, internationaal ook wel afgekort tot STEM.

Tijdens de jaarlijkse Girlsday openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven én technische of ICT-afdelingen van bedrijven hun deuren.

Meiden kunnen deelnemen aan interessante activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd én maken kennis met de bèta/technische werkzaamheden in de dagelijkse beroepspraktijk. En natuurlijk leren zij ook de vrouwelijke medewerkers die in de bedrijven werken kennen!

Getijdenenergie, windenergie en zonne-energie, de Kick-off van Girlsday 2017 staat in het teken van duurzame energie. Om dit kracht bij te zetten geeft Manon Janssen, Boegbeeld Topsector Energie en CEO Ecorys, op Neeltje Jans het landelijke startsein voor Girlsday 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here