Diversiteit: Oprah Winfrey draait de vrouwenrollen om

0
524

Aziatische vrouwen krijgen een pedicure-behandeling van blanke vrouwen. Het blanke hotelmeisje voorziet de zwarte vrouw van een kopje verse thee. En een blond meisje staart in de rekken van een speelgoedwinkel vol met zwarte poppen.

Oprah Winfrey draaide de zaken in het kader van diversiteit maar eens lekker om voor de mei-editie van haar tijdschrift O, om racisme letterlijk in beeld te brengen.

Hoofdredacteur Lucy Kaylin vertelt in een interview met Mic: “We willen er een open en gepassioneerde dialoog over starten. Racisme is een groot probleem in onze cultuur en we hopen dat mensen zich hierdoor gehoord voelen.”

De prachtige foto’s zijn geschoten door Chris Buck.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here