Thuiswerkers zijn productiever en blijer

0
643

Niet door de spitsuren hoeven reizen, geen storende collega’s en zelf bepalen wanneer je wat doet: thuiswerkers zijn significant tevredener en gelukkiger met hun job dan mensen die de hele dag elders zitten. En dat niet alleen: ze zijn ook nog eens productiever, blijkt uit onderzoek van TINYpulse onder dan 200.000 werknemers in allerlei sectoren van de arbeidsmarkt.

De mensen die merendeels thuis werken, geven zichzelf gemiddeld een 8,1 op de schaal van 10. Mensen die de hele dag op kantoor zitten een 7,4. Ook voelden thuiswerkers zich meer gewaardeerd door hun werkgevers en/of opdrachtgevers.

En dan de hogere productiviteit. 91% zegt meer te doen in eigen huis en/of atelier dan in een kantooromgeving. Uit een eerdere studie van Harvard Business Review bleek tevens dat thuiswerkers minder vaak ziek zijn, minder pauze nemen en effectiever zijn met hun tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here