Medina Schuurman en Isa Hoes over de overgang

0
659

Goede vriendinnen Isa Hoes (49) en Medina Schuurman (47) doken voor hun boek ‘Te lijf’ in een wereld waar nog steeds een raar taboesfeertje omheen hangt: de menopauze. De beide actrices zitten zelf namelijk ook volop in die grote hormoonverandering.

Opvliegers, stemmingswisselingen, slechte nachtrust, gewichtstoename, hartkloppingen, schilferige huid, dunner haar, terugtrekkend tandvlees, broze nagels, overbeharing, urineverlies, botontkalking en hoge bloeddruk. Een bloemlezing uit de klachten die aan de orde komen. Sexy is het niet, geven Isa en Medina toe in het AD, maar nodig vinden ze het wel om er aandacht voor te vragen.

Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen – van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert – en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings. Een handboek voor alle vrouwen op weg naar de herfst van hun leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here