Worden vrouwen eerder wakker met deze wekker?

0
352

Vrouwen hebben een scherpere neus dan mannen, worden ze dan ook eerder wakker dan mannen met deze wekker? Daar moest ik aan denken toen ik dit bericht over de Sensorwake Trio op Techionista las. Het is een wekker die je wakker maakt met een geur naar keuze. Wat dacht je van de geur van koffie, rozen of van chocolade? Allemaal natuurlijke geuren. Daarna gaan een licht branden en ook kun je een alarmgeluid instellen.

Google heeft de Sensorwake Trio zelfs getipt als een van de 15 topuitvindingen die de wereld gaan veranderen. dat lijkt mij iets te optimistisch, het is tenslotte maar een wekker. Maar ik hoop wel op allemaal mensen die met deze wekker fris en in een goed humeur wakker worden. Wordt mijn wereld in ieder geval een beetje beter van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here