Een scherm vol barsten

0
271

Wat is er ongemakkelijker dan tijdens een zakelijke meeting je compleet gebarsten mobiel tevoorschijn te halen? Veel mensen lopen rond met een gebarsten scherm op hun mobiel. De smartphones van tegenwoordig hebben een heerlijk groot scherm, waar je alles goed op kunt zien, maar dit maakt ze ook extra kwetsbaar. Een kleine val door onoplettendheid kan al snel een grote barst veroorzaken.

Hoe je met je spullen omgaat, zegt iets over je karakter en je wilt natuurlijk niet dat een zakenpartner denkt dat jij roekeloos of onvoorzichtig bent. Gelukkig zijn er manieren om je mobiel zo goed mogelijk te beschermen!

Er bestaan veel hoesjes die je mobiel goed kunnen beschermen, maar meestal maken die je mobiel drie keer zo dik en ook nog eens best wel lelijk! Je wilt natuurlijk dat je mobiel nog steeds handzaam en mooi is. De ‘Spigen Tough Armor’ is hiervoor een goede oplossing. Dit is een mooi hoesje, waarmee je mobiel een val wel 3 meter hoogte zonder krassen overleeft! Ook steekt de rand een beetje uit bij het scherm. Dit zorgt ervoor dat de mobiel ook beschermd blijft wanneer hij plat op het scherm valt, omdat het scherm zo de grond niet eens raakt.

Om het scherm ook nog tegen krassen te beschermen, is het aan te raden om een screenprotector te kopen. Deze is er in twee varianten: plastic en glas. Het voordeel van een plastic variant is dat het goedkoper en dunner is dan glas. Het voordeel van glas daarentegen is dat het sterker is, geen bubbels veroorzaakt en aanvoelt als een normaal scherm.

Hoe bescherm jij je mobiel tegen vallen en stoten? Laat het weten in de reacties.

 

Hoi supervrouwen! Ik ben Saskia Kluiters. Op het moment studeer ik Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. In mijn vrije tijd verslind ik graag zo veel mogelijk boeken en schrijf ik allerlei notitieboekjes vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here