De wereld rond met Expeditie Aardbol

0
410

De zomervakantie is helaas tot een einde gekomen, maar dat betekent niet dat we niet alvast kunnen dromen over de volgende vakantiebestemming. Ik kijk regelmatig op de website ‘Expeditie Aardbol’ voor reisinspiratie. Deze reisblog is van Stéphanie (29) en ze schrijft over de prachtigste plekken van de wereld, aangevuld met de mooiste foto’s. Het hele jaar door kan ik dromen bij het bekijken van de bestemmingen die zij bezoekt. Haar liefde voor reizen spat er vanaf en door haar blog kan ze veel verschillende plekken bezoeken.

Ze schrijft verslagen van reizen die ze maakt, maar ze geeft ook allerlei handige tips, die je kunt gebruiken als je zelf gaat reizen. Dit zijn een aantal van mijn favorieten:

Duurzaam reizen #4: 10 makkelijke tips om de wereld een beetje mooier te maken
De bewustwording dat al dat reizen niet goed is voor onze aarde wordt steeds groter onder veel mensen. Dat is natuurlijk heel belangrijk en daarom vind ik het ook zo goed dat Stéphanie hier als reisblogster aandacht aan geeft. Ze geeft in dit artikel praktische tips waar je ook écht iets mee kunt.

De wereld als werkplek: 8 manieren om werken en reizen te combineren
Dit artikel is heel inspirerend voor mensen die van reizen het liefst hun werk zouden willen maken. Ze laat 8 leuke beroepen zien en geeft daar ook een aantal tips bij.

6 redenen om dit jaar een road trip te maken
Als laatste vond ik dit artikel zelf heel leuk om te lezen. Ik heb deze zomer een roadtrip gedaan op Sicilië en een paar weken daarvoor kwam ik dit artikel toevallig tegen. Door wat ze in dit artikel schreef, kreeg ik meteen heel veel zin om zelf ook op pad te gaan.

Ga je een kijkje nemen op deze leuke reisblog? Of ken je zelf nog andere leuke reisblogs? Laat het weten in de reacties!

 

Hoi supervrouwen! Ik ben Saskia Kluiters. Op het moment studeer ik Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. In mijn vrije tijd verslind ik graag zo veel mogelijk boeken en schrijf ik allerlei notitieboekjes vol.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here