Girls Only bij sportschool Queens

0
849

Voor veel vrouwen is de drempel om te beginnen met sporten best wel hoog. Dit heeft soms te maken met een te druk schema of het ontbreken van motivatie, maar heeft ook vaak angst of onzekerheden als oorzaak. Het is ook niet niks om een sportschool binnen te lopen en meteen te worden geconfronteerd met opgepompte, bodybuilder-achtige figuren, die langs je heen stampen naar ingewikkelde apparaten die jij nog nooit van je leven hebt gezien. Dit beeld van de typische sportschoolman kan voor sommige vrouwen nogal afschrikkend werken. Hierdoor verandert iets wat een comfortabele en ontspannende ervaring zou moeten zijn, in iets waar je zenuwachtig en onprettig bij voelt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig hebben ze hier in Delft een oplossing voor bedacht: Damessportschool Queens.

Zoals je misschien al wel kon raden, is Damessportschool Queens een sportcentrum dat volledig gericht is op vrouwen. De sportschool is vooral gericht op aerobics en fitness en werkt alleen maar met begeleide lessen. Zelf sporten door middel van apparaten is hier dus niet mogelijk. Gelukkig bieden de verschillende lessen die bij Queens worden gegeven genoeg variatie. Zo kun je er een Cardio workout doen, maar ook Pilates en zelfs Bootcamp in de buitenlucht. De meeste lessen duren ongeveer een uur, maar er zijn ook lessen met een hogere intensiteit die na een half uur alweer voorbij zijn. Bovendien zorgt het brede aanbod ervoor dat iedereen op haar eigen niveau kan bewegen. Kortom: voor ieder wat wils.

Damessportschool Queens is geopend van maandag tot en met zaterdag en het lesrooster verschilt per dag. Bovendien kan sporten al vanaf 24 euro per maand. Dus woon je in Delft en omgeving en wil je onbezorgd sporten als een ‘Queen’, aarzel dan niet en neem een kijkje op de website.

http://www.sportschoolqueens.nl/

Zou een sportschool met alleen vrouwen iets voor jou zijn? Laat het ons weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here