Glennis Grace door naar finale America’s Got Talent

0
208

De Nederlandse Glennis Grace, die meedoet aan America’s Got Talent, heeft een plekje in de finale weten te bemachtigen. Al vanaf haar auditie zijn de juryleden dol op haar en krijgt ze steeds positieve feedback. Ze heeft natuurlijk ook al veel ervaring als zangeres in Nederland, maar nu wil ze ook doorbreken in Amerika. Zo te zien gaat dat al goed, want elke ronde krijgt ze genoeg stemmen van de Amerikanen om door te mogen.

In de halve finale zong Glennis het nummer This Woman’s Work van Kate bush, waarna ze een groot applaus en staande ovatie van de jury kreeg. “Dit is een van mijn lievelingsnummers en jij zong het zo mooi. Iedere noot was perfect, de manier waarop je het bracht, hoe je eruitziet, echt alleen maar ja”, sprak ex-Spice Girl Mel B vol lof over haar optreden.

In de halve finale van vorige week waren al 5 kandidaten doorgelaten naar de finale en deze week konden nog eens 5 kandidaten een plekje bemachtigen. Het was nog even spannend of Glennis Grace hier bij zou zitten, want er was nog maar 1 plekje over. Drie andere acts waren namelijk al gered door de stemmen van de Amerikanen en één act was al door de jury geplaatst.

Toen Glennis haar naam hoorde, was ze heel opgelucht en blij. “Dank dat jullie me gered hebben”, zei ze tegen het publiek. “Ik ben zo blij dat ik naar de finale mag, dat was mijn doel.” Simon Cowell is het eens met de keuze van het publiek. Hij zei: “Naar mijn mening heeft Amerika vanavond de juiste keuze gemaakt. Het was een lastige avond, maar Glennis heeft haar plek in de finale zo erg verdiend.”

De finale van America’s Got Talent is op dinsdag 18 september, en zelfs vanuit Nederland is het te bekijken. Al moet je wel laat opblijven, want de show is dinsdagnacht om 2:00 via internet te bekijken voor Nederlanders. De volgende dag wordt de uitslag bekendgemaakt. De winnaar ontvangt 1 miljoen dollar, een platencontract en een optreden in Las Vegas.

Ik ga in ieder geval heel hard duimen voor Glennis Grace en hopen dat ze de winst binnen weet te slepen. Of ik de finale ’s nachts ga kijken, daar moet ik nog even over nadenken…

Ga jij de finale van America’s Got Talent kijken? Laat het weten in de reacties!

Bron: https://www.nu.nl/media/5459585/glennis-grace-finale-americas-got-talent.html

Hoi supervrouwen! Ik ben Saskia Kluiters. Op het moment studeer ik Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. In mijn vrije tijd verslind ik graag zo veel mogelijk boeken en schrijf ik allerlei notitieboekjes vol.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here