Yoga retreat op Sicilië

2
832

Sicilië is een prachtig eiland, waar veel te doen is. Afgelopen zomer heb ik er een roadtrip gemaakt, langs de steden: Catania, Taormina, Cefalù, Palermo, Trapani en Agrigento. De steden zien er prachtig uit, de natuur op het eiland is adembenemend en er is ook veel te beleven. Zo heb ik de vulkaan de Etna beklommen (die twee dagen later een kleine uitbarsting had, oeps!) en ben ik met de boot naar één van de Egadische eilanden gevaren.

Yoga retreat
Een reis naar Sicilië zou ik iedereen aanraden! Je zou dit bijvoorbeeld kunnen combineren met een Yoga retreat in Cefalù. De yogastudio Yogandy van Wendy Hudepol organiseert twee keer per jaar een yoga retreat, waarbij je een weekend lang bezig bent met yoga, ademhalingstechnieken en mindfulness. Door middel van verschillende yogasessies leer je verbinding te maken met de natuur en je aandacht te vestigen op wat je meest nodig hebt. Naast yoga, kun je ook stranden bezoeken, cultuur snuiven en lekker eten.

Yoga helpt je om tot rust te komen, waar veel mensen heel hard aan toe zijn. Gun jezelf daarom dit weekend van 4 dagen, waarin je weer nieuwe energie krijgt en even helemaal terugkomt bij jezelf. Het is voor alle niveaus, dus iedereen kan mee!

Afgelopen woensdag t/m zaterdag (12-15 september) was de yoga retreat een groot succes. Hier een kleine sfeerimpressie van het weekend:

Het volgende yoga retreat weekend zal van 15 t/m 18 mei 2018 zijn, dus houd de website in de gaten voor meer informatie.

Over Yogandy
Wendy Hudepol is in Nederland geboren, maar verhuisde in 2011 naar Sicilië om een nieuw avontuur te beginnen. Daar raakte ze steeds meer geïnteresseerd in yoga en in 2015 besloot ze om yogalerares te worden en de yogastudio Yogandy te openen in Palermo. Ze ziet yoga als een geschenk voor ons lichaam en een instrument om de kalmte te bewaren. Ze wil dit graag met anderen delen en mensen begeleiden in het vereenvoudigen van hun leven. De lessen van haar yogastudio worden – als het weer het toelaat – buiten gegeven, onder de bladeren van de bomen, op het gras. In de zomer worden er zelfs lessen op het strand georganiseerd!

Doe je wel eens aan yoga? Is zo’n yoga retreat misschien iets voor jou? Laat het weten in de reacties!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here