Een elegante smartwatch? Het bestaat!

0
433

Een mooi en modieus horloge vinden is niet altijd makkelijk, laat staan een mooie smartwatch! Er komen steeds meer smartwatches op de markt en ik begrijp wel waarom. Er zitten zo veel handige en leuke functies op. Het enige nadeel vind ik alleen dat ze vaak zo groot en lomp zijn, totdat ik het merk SKAGEN ontdekte. Dit merk heeft veel verschillende smartwatches met een Deens design, dat er mooi en elegant uitziet.

De nieuwe toevoeging aan het merk is de Falster 2, de vernieuwde versie van de Falster. Dit horloge heeft een minimalistisch ontwerp en heeft een aantal nieuwe en verbeterde functies. Zo is de behuizing nu waterdicht, zodat je zelfs tijdens het zwemmen je hartslag kunt meten en andere gegevens kun registreren. Wat ik misschien wel het mooiste vind aan dit ontwerp is het stalen bandje, dat je magnetisch vast kunt maken.

Een ander voordeel is dat je je telefoon niet meer mee hoeft te nemen tijdens het sporten, vanwege de GPS-mogelijkheden die vanaf nu tot de functies behoren. Wanneer je dus gaat hardlopen, weet het horloge waar je je bevindt, waardoor je achteraf de route en de afstand kunt bekijken. De laatste toevoeging aan dit model is Near Field Communication (NFC). Dit betekent dat het horloge contact kan maken met apparaten, waardoor je bijvoorbeeld handsfree kunt betalen via Google Pay of kunt inchecken in het OV. Dit is helaas wel afhankelijk van de beschikbaarheid in Nederland en dat is nog niet overal het geval.

Ben je benieuwd geworden naar dit horloge? De Falster 2 is verkrijgbaar vanaf $275,- en voor meer informatie kun je kijken op de website van SKAGEN. Daar vind je ook nog veel andere mooie ontwerpen!

Is een smartwatch iets voor jou of houd je het liever bij een analoog horloge? Laat het weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here