Nieuwe tas nodig? Ga voor krokodillenprint!

0
382

Je kunt mij niet echt iemand noemen die met de trends meegaat. Integendeel, als een bepaald kledingstuk niet meer weg te denken is uit het straatbeeld, is dat voor mij vaak genoeg reden om het juist niét te kopen. Toch besef ook ik mij dat het in sommige kringen wel handig is om van de laatste modetrends op de hoogte te zijn. Als je een supervrouw bent die regelmatig op chique events moet verschijnen, kan het soms tactisch zijn om te verschijnen in of met iets dat aansluit bij de mode van dat moment. Daarom speel ik deze zondag even voor ‘fashionadviseur’ over een van de meest geliefde en vooral meest volgepropte items: de handtas.

Als er één instantie is die we kunnen vertrouwen op het gebied van mode, is het wel de Vogue. Op de website van hun Britse versie tonen Vogues mode-experts de tassentrends van deze herfst en winter. Hierbij viel mij vooral op dat de krokodillenprint op handtassen weer terug is. Wel ‘mock’ natuurlijk. Gelukkig maar, want krokodillen afslachten, alleen maar om hun huid in een accessoire te kunnen verwerken, gaat mij persoonlijk een beetje te ver. Dat neemt echter niet weg dat de (nep) krokodillenprint een aanrader is en dat ik het niet erg vind dat dit printje – naast panter en slang – plotseling weer terug in beeld is.

De mock krokodillenprint tassen die British Vogue als voorbeeld geeft zijn op zijn zachts gezegd niet goedkoop. Zo wordt er een tas getoond van 1670 pond. Gelukkig kunnen we er vanuit gaan dat de goedkopere winkels de duurdere merken volgen en we de krokodillenprint deze herfst en winter overal tegen gaan komen.

Bron: https://www.vogue.co.uk/gallery/bag-trends-2018

Ben jij fan van de krokodillenprint op tassen? Laat het ons weten in de reacties!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here