Ontdek de Indiase Himalayas tijdens een women-only reis!

0
592
women-only reis Indiase Himalayas

Mee met een women-only reis

Je hoeft niet altijd met je partner, familie of vrienden op vakantie te gaan. Het is heel fijn om te reizen met mensen die je goed kent, maar het is ook heel avontuurlijk om je eigen koers te kiezen. Je kunt dit alleen doen, maar misschien is dat (nog) een te grote stap, of houd je er niet van om alles zelf te moeten regelen. In dat geval is er nog een ander goed alternatief, namelijk een groepsreis! Tijdens een (women-only) groepsreis sta je er niet alleen voor en het meeste wordt voor je geregeld. Hierdoor doe je waarschijnlijk dingen die je zelf nooit had kunnen bedenken en verleg je letterlijk en figuurlijk je grenzen.

Ontdek de Indiase Himalayas

Een gave reis die ik op internet tegenkwam is een women-only groepsreis naar de Indiase Himalayas. Dit is een 9-daagse reis, waarin je omringd bent door prachtige natuur, terwijl je wandeltochten maakt door de bergen en cultuur snuift in de omliggende dorpjes. Je zult kennis maken met de lokale bevolking, oude tempels bezoeken en avontuurlijke activiteiten doen. Zo begint de tweede dag bijvoorbeeld al vroeg met een tocht langs de Ganga rivier op 4×4 jeeps richting de Tibetaanse grens. Nog meer activiteiten kun je terugvinden in het reisprogramma.

Praktische informatie

De reis is dit jaar van 3-12 november, dus je hebt nog tijd om je in te schrijven! Je betaalt €1099 en hiervoor krijg je de overnachtingen in de accommodaties, maaltijden, vervoer, alle activiteiten en professionele gidsen. De kosten die er nog bij komen zijn simpelweg de vlucht en verzekeringen.

VakanShe

Deze reis wordt georganiseerd door VakanShe, het reisbureau van Sietske. Zij was op zoek naar avontuur en ging daarom zelf ooit mee met een groepsreis naar Spitsbergen. Hier heeft ze allerlei bijzondere reisgenoten ontmoet en veel avonturen beleefd. Dit inspireerde haar om VakanShe te beginnen voor avontuurlijke vrouwen die op reis willen gaan met gelijkgestemden. Naast de reis naar de Indiase Himalayas zijn er nog 7 andere bijzondere reizen te vinden op de website, die ook zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

Is een groepsreis iets voor jou? Lijkt deze reis je iets voor jezelf of voor iemand die je kent? Laat het weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here