Supervrouwen fan dinner

1
585

Aan alle Supervrouwen blog fans!

Hou jij van lekker Italiaans eten en wil jij het team achter het Supervrouwen blog ontmoeten? Dat kan! Graag praten we op dinsdag 9 oktober in Tuitjenhorn, Noord Holland met jullie over jullie wensen, onze plannen en gewoon lekker kletsen met vrouwen onder elkaar. 

Wij worden gesponsord door debuffettenboer.nl met een Italiaans buffet voor maar liefst 12 personen! Het leuke is dat 6 van onze fans aan tafel kunnen schuiven bij ons Supervrouwen team (eigenaresse Wendy en onze twee blogsters Saskia en Rosalie zijn er ook). 

Laat in de reacties weten of je graag komt, wij nemen dan contact met je op.

Graag tot 9 oktober!

Groetjes, van het Supervrouwen blogteam!

1 REACTIE

  1. Weet je, ik ben gewoon superbenieuwd naar jullie: wat jullie drijft (als persoon, als bedrijf), hoe het zo gekomen is, wat ‘super’ eigenlijk betekent enz. Dus een gezellig Italiaans etentje met interessante vrouwen zie ik wel zitten. Daar kan ik veel van leren, in zakelijk opzicht (Ninja ’n Son – zie link) en persoonlijk (womanskills.wordpress.com – mijn eigen blog). Dus… dankjewel voor de uitnodiging (tot deelname), ik kom graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here