‘Summer Nights’ in oktober

0
380

You’re the one that I want, ooh ooh ooh, HONEY! John Travolta en Olivia Newton-John zijn nog steeds de acteurs die veel vrouwen het liefst op hun scherm voorbij zien dansen. Jong en oud, bijna iedereen geniet van de feelgood film Grease. Tot voor kort stond deze film gewoon op Netflix, maar helaas is hij er deze maand vanaf gehaald. Ik heb echter goed nieuws: je hoeft niet te wachten tot volgende Vintage Love Maand van Net 5 om je favoriete musicalfilm te kijken. Op 13 oktober is Grease namelijk in verschillende Pathé-bioscopen door heel Nederland te zien.

Grease verschijnt niet zomaar opnieuw in de bioscoop: met de terugkeer op het witte doek wordt het veertigjarig jublieum van de film gevierd. Als dat geen goede reden is om op 13 oktober naar de bioscoop te rennen, dan weet ik het ook niet meer. Want hoe kun je beter naar je favoriete klassieker kijken dan op een zo groot mogelijk scherm en met een flinke bak verse popcorn op schoot. Aangezien de zalen vermoedelijk gevuld zullen zijn met Grease-fans, zal je waarschijnlijk niet raar worden aangekeken als je per ongeluk een stukje ‘Greased Lightning’ meezingt of een gepassioneerd “tell me more” je ontglipt tijdens ‘Summer Nights’.

De reguliere tickets voor ‘Pathé Classics’ kosten slechts 8,50, in tegenstelling tot de kaartjes voor normale films, die 12,50 kosten.

Heb je op zaterdag 13 oktober onverhoopt al plannen? Niet getreurd, want sommige bioscopen tonen Grease (opnieuw) op maandag 15 oktober.
Ik zie in ieder geval geen reden om deze kans op ‘Summer Nights’ in oktober te laten schieten. Er zijn ‘worse things you could do’, toch?

Wat is jouw favoriete Grease-hit? Laat het ons weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here