Geen zorgen om zakkenrollers met de anti-diefstal rugzak

0
469
Geen zorgen om zakkenrollers met de anti-diefstal rugzak

Wereldwijd worden elke dag 400.000 mensen bestolen door zakkenrollers, onder de ogen van iedereen op straat. Je zult het onrustige gevoel vast wel herkennen dat je ervaart wanneer je door een drukke stad loopt met waardevolle spullen in je tas. Vaak loop je rond met een laptop, een smartphone, je portemonnee met geld en allemaal belangrijke pasjes, en voordat je het weet kan het gestolen worden. Zeker als je een rugzak gebruikt, kun je niet goed in de gaten houden wat er om je heen gebeurt en wie er wellicht iets probeert te stelen. En al let je nog zó goed op, er is altijd wel een onoplettend moment en zakkenrollers weten juist dat moment altijd te gebruiken om op sluikse wijze jouw waardevolle spullen te stelen.

Zelf ervaar ik dit ook vaak, bijvoorbeeld wanneer ik in de trein zit of als ik door een drukke straat loop. Wat ik steeds vaker zie, zijn tassen van het merk XD Design. Deze tassen zijn goed te herkennen, want ze hebben geen vakken of ritsen in het zicht. Ze zijn namelijk zo ontworpen, dat alle openingen op je rug zitten, waar niemand er bij kan komen. Zo zijn je spullen veel veiliger opgeborgen! Ook zie je wel eens dat zakkenrollers de tas aan de onderkant open snijden, maar hier is ook een oplossing voor gevonden, want het materiaal kan niet zomaar doorgesneden worden.

Naast dat je spullen in deze tas veilig zijn voor diefstal, zijn zo ook veilig voor de regen, aangezien het materiaal van de rugzak waterafstotend is. Mocht het nu heel hard regenen, zoals ik laatst meemaakte, dan nóg hoef je niet bang te zijn dat je spullen nat worden, want in de tas zit ook een regenhoes die je er omheen kunt doen.

Lijkt dit je een ideale rugzak? Je kunt hem kopen in de webshop van XD Design.

Kun je nog wel meer tassen-inspiratie gebruiken? Twee weken geleden schreef Rosalie over tassen met een krokodillenprint.

Ben jij wel eens bestolen door een zakkenroller? Wat doe jij om je waardevolle spullen veilig mee te nemen? Laat het weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here