Première Zwaar Verliefd! in Den Bosch

0
478
première zwaar verliefd in den bosch

Première in Kinepolis

Vanavond, 11 oktober, zal de film Zwaar Verliefd! officieel in première gaan in Kinepolis in Den Bosch. Deze luchtige romantische komedie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Chantal van Gastel, speelt zich namelijk af in Den Bosch. Vanavond wordt de rode loper uitgerold en zal een groot deel van de cast aanwezig zijn bij de feestelijke première. Jim Bakkum, Barbara Sloessen, Abby Hoes, Jamie Grant of Lisa Sips, ze zijn allemaal van de partij. Er worden ook vele andere bekende Nederlanders verwacht bij de filmpremière.

Verplaatst vanwege treinongeval Oss

In eerste instantie zou de première plaatsvinden op maandag 8 oktober, maar dit is verplaatst naar 11 oktober vanwege de herdenking van het tragische treinongeval in Oss. ‘Dit is gedaan uit respect voor de nabestaanden en alle betrokkenen.

Waar gaat de film over?

Deze luchtige romantische komedie laat de eeuwige strijd tegen onzekerheid en de zoektocht naar liefde zien in het personage Isa, gespeeld door Barbara Sloesen. Ze is een jonge, succesvolle dierenarts, máár ze is onzeker over haar lijf en de liefde. Daarom kiest ze ervoor om de Bossche bollen te laten voor wat ze zijn en met haar zusje, gespeeld door Abbey Hoes, te gaan knallen in de sportschool. Op een dag komt Ruben, gespeeld door Jim Bakkum, haar dierenartspraktijk binnen met zijn labrador Bo. Isa redt Bo van een chocoladevergiftiging en valt als een blok voor haar baasje. Wat ze maar niet kan geloven, is dat hij haar ook heel leuk vindt. Haar vriendinnen, gespeeld door Liza Sips en Jamie Grant, zien echter meteen hoe de vork in de steel zit en geven Isa een peptalk om achter haar droomman aan te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Rosalie en ik zijn vanavond aanwezig bij de première. We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van onze belevenissen langs de rode loper en onze mening over de film!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here