5 tips om vandaag nog jezelf te verwennen

0
1030

Je kent het wel. Je komt terug van je werk en je moet nog een verslag schrijven, boodschappen doen, de kattenbak verschonen, de afwas doen en de schone kleren opvouwen. Oh, vergeet ook niet om nog de hond van de buren uit te laten. Zo veel dingen die nog moeten gebeuren…

Na al dat gehaast en die klusjes is het tijd om jezelf even te verwennen. Lekker je mindset op nul zetten en nadenken over welke reis je nu gaat maken volgende zomer. Of ga je toch maar ’s winters naar de Franse Alpen om van de sneeuw te genieten. Gezellig met een groep vrienden bovenaan de berg warme glühwein of chocolat chaud avec crème drinken ;p.

Hier is een top 5 lijstje wat jij allemaal kan doen om jezelf eens lekker te laten verwennen en waarom niet meteen vandaag want ze zijn ook nog eens low budget!

1. Hot choco alert!
Als ik na een dagje werken weer thuis kom vind ik het heerlijk om eens een warme chocolademelk te nemen met alles erop en eraan. Lekkere warme melk met cacao poeder, een klein beetje suiker en als laatste marshmallows. Het mag dan misschien herfst zijn, maar voor mij voelt het dan als kerst. Na de eerste slok word ik al helemaal blij en ga ik onderuit gezakt op de bank relaxen.

2. Take a nice warm bath
Als je moe bent of gesport hebt, neem dan eens een warm bad. Neem dan geen saai bad met alleen warm water. Doe je favoriete badschuim in het water of haal een lekkere bruisbal bij Lush. Pak een goed boek of zet een kruk neer naast het bad met je laptop erop. Ga je favorite serie kijken of die nieuwe film die je al een tijdje wilde zien. Just sit back and relax.

3. Home made bioscoop
Dit is een van mijn favorieten. Waarom? Het kost amper tijd en je kan lekker in bed of op de bank onder de dekens kruipen. Wat moet je doen? Pak je meest comfy clothes uit je kast. Pak wat snacks en drinken er bij en ga op de bank met een dekentje liggen. Zet je favorite film op and you’re done! Niet in slaap vallen hè?

4. Flower power
Vind je dat je huis een kleine opvrolijk beurt kan gebruiken? Sprint dan naar het dichtstbijzijnde bos. Zoek mooie bloemen en bladeren en doe ze in een mandje. Vergeet niet een paar van die prachtige kastanjes mee te nemen maar laat de paddestoelen staan! Zet thuis een tafeltje neer met een kleedje erop. Versier de tafel met je gevonden bladeren, bloemen, kastanjes etc. Et voilà instant happiness!

5. Happy socks
Trek eens vrolijke sokken aan naar je werk. Zelf heb ik sokken van Happysocks. Ze zijn erg kleurrijk en elke keer als ik naar beneden kijk word ik meteen weer vrolijk. Happy socks heeft sokken voor elke gelegenheid. Van Zakelijk tot feestelijk. Ze hebben nu ook de limited Beatles Edition!

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt op gedaan met mijn 5 tips om jezelf lekker te verwennen. Laat in de reacties weten welk van de ideeën jij gaat gebruiken of weleens gebruikt hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here