Reizen naar welk land dan ook? Raadpleeg Reismeisje!

0
407

Wanderlust – ofwel reiskoorts –  is een begrip dat veel mensen bekend is. Het verlangen naar verre landen, andere culturen, nieuwe avonturen borrelt bij velen op een bepaald moment naar boven. Vervolgens doet zich een eindeloze stroom aan keuzes voor, waarvan de belangrijkste natuurlijk is: waarheen? Want de wereld bestaat uit een enorme hoeveelheid bestemmingen, de een nog mooier dan de ander. Gelukkig staan we bij het kiezen van een bestemming en het plannen van een reis niet helemaal alleen. Er zijn ons namelijk al veel mensen voor geweest bij het ontdekken van de mooiste plekjes en de meest avontuurlijke activiteiten in een land. Een van deze mensen is Wendy, bekend van haar blog ‘Reismeisje’.

De blog Reismeisje staat, zoals de naam waarschijnlijk al doet verwachten, volledig in het teken van reizen en alles wat hiermee te maken heeft. Blogster Wendy, die haar avonturen deelt op deze website, kun je beschouwen als een echter globetrotter. En dat is te zien: op Reismeisje kun je namelijk filteren op een land en de lengte van de lijst van landen die Wendy bezocht heeft, liegt er niet om.

Behalve haar eigen reisverslagen en foto’s deelt Reismeisje Wendy ook verschillende reistips en informatie over de landen die zij bezocht geeft. Zo staat er bijvoorbeeld een recent artikel op de site, waarin wordt beschreven hoe je visumstress voorkomt. Kortom, ook wanneer je meer over reizen wil weten dan alleen de avonturen van een ervaren reiziger, ben je bij Reismeisje aan het goede adres!

Nieuwsgierig geworden? Breng Reismeisje dan vooral een bezoekje!

Heb jij net als Wendy ook altijd last van reiskoorts? Of breng jij je vakanties liever door in eigen land? Laat het ons weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here