Week van de ondernemer

0
342

Er staan weer events gepland en ik zou het zo fijn vinden om meer vrouwelijke ondernemers bij de Week van de Ondernemer te ontmoeten! Ik ga inmiddels al ruim 10 jaar naar een van de events die plaats vinden (er zijn er verschillende per jaar) en heb mij inmiddels ook aangemeld voor Amsterdam. Nu staan ze gepland voor Eindhoven 19 november, Rotterdam 21 november en dus Amsterdam 23 november.

Programma #wvdo

De dag bestaat uit een plenair programma met Ronny Overgoor, Kees de Jong (NLgroeit)en de beste (duurzame) ondernemer van Amsterdam (die wordt op 23/11 bekend gemaakt). Vorig jaar was dat Bianca van der Lee, oprichter van Chaud Devant.

Daarna kun je kiezen naar welke van de keynotes je wilt beluisteren; o.a. Elske Doets, Janneke Willemse en Charlotte & Fleur Melkert (beiden 21! jaar) over groei, business modellen, marketing, financiën en natuurlijk ondernemersverhalen. Er zijn zoals gewoonlijk ietwat weinig vrouwelijke keynotes/sprekers maar over het algemeen is de kwaliteit wel goed en kom ik na zo’n dagje wel met goede informatie en wat inspiratie terug.

Verschillende workshops en een borrel (15.30-16.30 uur) sluiten het af.

Aanmelden?

Dat kan hier en het is gratis of je nu veel personeel hebt of zzp-er bent.

Elkaar ontmoeten? Wat dachten jullie van reactie hieronder dat je je hebt aangemeld, dan spreken we daar een meetingpoint af? Ik zeg alvast tot ziens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here