3 sfeervolle kerstmarkten in Duitsland

0
359
3 sfeervolle kerstmarkten in Duitsland

Het duurt nog een aantal weken, maar het kerstgevoel begint al weer een beetje te komen. En wat hoort er echt bij kerst? Een kerstmarkt in Duitsland! Geen enkel land pakt zo groots uit met kerstmarkten als Duitsland en daarom vertrekken veel Nederlanders in december een paar dagen naar Duitsland om te genieten van het spektakel. Kerstmuziek, lichtjes, kerstballen, glühwein en warme chocomel. Allemaal redenen om dit jaar een kerstmarkt te bezoeken. In dit artikel vind je een aantal leuke busreizen naar kerstmarkten.

Kerstmarkt Düsseldorf

Met deze dagtrip van Oad ga je voor €20 heen en terug naar het centrum van Düsselforf. Deze stad voelt aan als een winter wonderland en heeft 6 verschillende plekken die je kunt bezoeken. De reis gaat twee keer dit jaar, namelijk op zaterdag 1 december en zaterdag 8 december. Afhankelijk van je opstapplaats, vertrek je tussen 8:30 en 10:30 en ’s avonds ga je tussen 18:00 en 19:00 weer richting huis. Deze reis is dus heel makkelijk te combineren in je drukke feestdagen-schema, want het is maar één dag.
Boek deze reis hier.

Kerstmarkten Keulen en Aken

Heb je zin om er een echte mini-vakantie van te maken? Ga dan mee met de busreis naar twee verschillende kerstmarkten in Duitsland: Keulen en Aken. Voor €69-€75 bezoek je de kerstmarkt in Keulen, de kerstmarkten in Aken én krijg je een overnachting in een hotel. Deze reis is nog beschikbaar voor zaterdag 1 december, zaterdag 15 december en vrijdag 21 december.
Boek deze reis hier.

Kerstmarkt CentrO Oberhausen

Deze busreis biedt een goedkoop dagje naar een kerstmarkt in Oberhausen, het kost namelijk maar €19! Deze kerstmarkt bestaat uit maar liefst 140 mooie kerstkramen, waar je leuke kerstcadeautjes en lekkernijen kunt vinden. De bus vertrekt, afhankelijk van je opstapplaats, tussen 6:45 en 11:00 en je gaat om 18:30 weer terug.
Boek deze reis hier.

Ben jij wel eens op een kerstmarkt geweest? Laat weten hoe het was in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here