Lekker eten doe je bij Happy Italy!

0
1515
happy italy the fast italian

Vandaag wil ik het graag hebben over een heel leuk restaurant: Happy Italy. Ik kende de naam al een tijdje, maar was er nog nooit geweest. Tot een paar weken geleden. Ik ben er nu twee keer geweest, waarvan de laatste keer tijdens het supervrouwen event was. En ik moet zeggen: ik vind het een echte aanrader!

Dit is waarom je bij Happy Italy wilt eten:

Heerlijk grote porties

Om te beginnen kun je heerlijk eten bij Happy Italy. De gerechten worden met veel aandacht gemaakt en dat proef je! Ook zal je nooit met honger de deur uitlopen, want de porties zijn echt enorm. Neem je bijvoorbeeld een pasta, dan krijg je een enorme soort schaal, waar je bijna met twee personen van zou kunnen eten. De pizza’s zijn ook zó groot, dat ze bijna niet op een bord passen. Wat ik zelf heel fijn vind aan de pizza’s van Happy Italy is dat ze heel rijkelijk belegd worden. De kans is groot dat je het eten niet helemaal op krijgt. Bij Happy Italy houden ze niet van verspilling en daarom mag je het eten dat je over hebt altijd meenemen.

happy italy

Betaalbaar voor iedereen

Een ander voordeel aan Happy Italy is dat het heel betaalbaar is! Voor een pizza betaal je gemiddeld rond de €6,95 en ook de pasta’s liggen rond die prijs. Door deze prijzen is het restaurant voor iedereen heel toegankelijk.

Goede sfeer

Als laatste wil ik Happy Italy echt complimenteren op de inrichting. Zodra je het restaurant binnenstapt voel je meteen de vrolijke, creatieve en gezellige sfeer die de inrichting uitstraalt. De vestigingen waar ik ben geweest waren erg groot en ik vind het daarom extra knap dat het nog steeds heel ‘knus’ aanvoelde.

De visie van Happy Italy

Happy Italy is in 2011 gestart, maar heeft nu al meer dan 15 vestigingen en 1000 medewerkers, en het blijft alleen maar groeien! ‘Everything to make you happy’ is de slogan van het restaurant en ze zijn er dus voornamelijk op gericht om de gasten zo blij mogelijk te maken. Happy Italy is ook heel bewust bezig met hun ingrediënten. Ze hebben een eigen groothandel in Dordrecht waar ze het volledige assortiment ontwikkelen en produceren. Al deze ingrediënten worden elke dag vers gemaakt. Meer over de visie van het restaurant zie je in dit mooie filmpje:

Locaties

Loopt het water je al in de mond van al deze lekkere Italiaanse gerechten? Gelukkig is Happy Italy gevestigd in veel verschillende steden, waardoor er altijd wel één in de buurt is. Op dit moment zijn er vestigingen in: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hendrik-Ido-Ambacht, Kerkrade, Rotterdam (5 vestigingen), Tilburg en Zoetermeer. En ze zijn nog hard aan het uitbreiden want komend jaar komen deze locaties erbij: Almere, Lansingerland, Roermond, Schiedam en Venlo.

Voor de ondernemers

Heb je altijd al gedroomd van het runnen van je eigen restaurant? Maak dan eens een praatje met Happy Italy. Het is namelijk een franchise, waardoor je zelfstandig, onder de vlag van Happy Italy, een restaurant kunt runnen. Ze zijn altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die ervoor kunnen zorgen dat er meer restaurants op verschillende locaties bijkomen.

after this were getting pizza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here