Last minute Sinterklaas cadeautjes kopen

0
278
last minute sinterklaas cadeautjes kopen

We eten ons rond aan kruidnoten en pepernoten, de nodige chocoladeletters zijn al opgepeuzeld en de winkels liggen vol met cadeautjes. Dat kan maar één ding betekenen… Het sinterklaasfeest komt er weer aan!

Iedere familie of vriendengroep viert Sinterklaas op een andere manier. Sommige gezinnen maken surprises, anderen trekken lootjes, er worden sinterklaasspellen gespeeld en weer anderen schrijven er een mooi gedicht bij. Wat je ook doet, je moet op jacht naar de leukste cadeautjes. Stel, je leest dit artikel en denkt ‘Oh neee, ik heb nog niet al m’n cadeautjes in huis!!’. Raak dan niet in paniek, want hier zijn een aantal tips om last minute de leukste sinterklaas cadeautjes te scoren!

Oeps, ik ken je niet zo goed

Soms moet je een cadeautje zien te vinden voor iemand die je eigenlijk niet zo goed kent. Dat is best wel lastig, want wat moet je dan verzinnen? Een goed boek, leuke decoratie voor in je huis, of lekkere warme sokken zijn cadeautjes die voor bijna iedereen leuk zijn om te krijgen. Als het lukt, probeer er dan achter te komen wat iemands hobby is. Houdt diegene bijvoorbeeld van koken of bakken? Dan heb je genoeg om uit te kiezen: kookboeken, leuke bakvormpjes, keukengerei, noem het maar op! Ook voor iemand die van creatief bezig zijn houdt, kun je makkelijk iets vinden bij een hobbywinkel.

Je hebt alles al..

Sommige mensen hebben alles al wat ze nodig hebben en weten zelf ook niets meer te verzinnen. Een zegen natuurlijk! Maar niet voor iemand die een cadeautje moet kopen. Voor mensen die alles al hebben is een cadeau dat je kunt ‘doen’ een aanrader. Geef diegene bijvoorbeeld een bioscoopbon en spreek af om binnenkort samen naar een leuke film te gaan. Of neem diegene mee uit eten in een lekker restaurant.

Ik wil iets persoonlijks geven

Zoek je een cadeau voor een dierbare vriend of familielid? Dan is het leuk om het cadeau wat persoonlijker te maken. Een goede manier om dit te doen, is om foto’s te gebruiken. We maken tegenwoordig met gemak duizenden foto’s, maar je hebt er pas écht iets aan als je er ook werkelijk iets mee doet. Maak bijvoorbeeld een kalender voor het komende jaar, met bij elke maand een leuke foto. Of geef diegene een fotoboek met jullie leukste herinneringen samen erin.

Wat is jouw beste cadeau-tip? Laat het weten in de reacties!   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here