Nou nog eentje dan: omdat vrouwen geen muziek kunnen maken

0
418

Roland Molendijk (kent u die? Ik nu wel!) is zogezegd een muziekdeskundige. Op de vraag waarom toch zo ontiegelijk weinig vrouwelijke artiesten de TOP 2000 ook dit jaar weer bevolken, reageerde hij in RTL Boulevard als volgt:

‘Vrouwen maken gewoon minder snel goede muziek. Er zijn ook minder vrouwen in de muziekbranche werkzaam. Dat is nou eenmaal hoe het is. Mannen zijn over het algemeen meer senang in een studioruimte. En je moet gewoon een hele lange adem te hebben om succesvol te zijn in de muziek.”

Gelukkig stroomt Twitter inmiddels over van de verontwaardigde reacties. Van zowel vrouwen als mannen. Want: luister maar eens naar deze vertolking van the evergreen ‘Hallelujah’. Zo “waardeloos” gezongen door LISA. Welnee: gewoon kippenvel! En voor volgend jaar: STEM EENS OP EEN VROUW!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here