Zo kun jij lekker goedkoop een nachtje weg!

0
411

Nu de Kerstdagen achter de rug zijn en we kunnen genieten van een paar welverdiende vrije dagen vol niks, hebben we weer tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar. En daarbij hoort natuurlijk het plannen van de volgende vakantie! Sommigen van ons verlangen door de winterkou des te meer naar een zonnige bestemming. Deze mensen surfen vermoedelijk enthousiast van website naar website, op zoek naar de plek waar ze hun billen het beste in het zand kunnen planten. Anderen denken bij kou alleen maar aan nog meer kou, ijs en sneeuw. Veel van deze winterfanaten hebben hun volgende wintersportvakantie al op de planning staan of roetsjen op dit moment al in volle vaart van de pistes af.

Het is echter niet zo dat vakantiebestemmingen altijd ver weg hoeven te zijn. Sterker nog, er zijn genoeg mensen die het juist heerlijk vinden om in eigen land te blijven. Daarnaast is een tripje in Nederland ook voordeliger voor de portemonnee en plan je zo’n reisje makkelijker even tussendoor. Buiten de zomervakantie om, kunnen drukbezette carrièrevrouwen korte weekendjes weg vaak makkelijker in hun schema passen dan een lange vakantieweek. En bovendien: een paar korte reisjes zijn bij elkaar opgeteld toch een flink aantal dagen weg.

Mocht je inmiddels enthousiast zijn geworden van het idee van een weekendje weg in Nederland, dan heb ik misschien een tip om dit reisje wat goedkoper te maken. Want we blijven per slot van rekening Nederlanders en Nederlanders houden van korting! Korting op een hotelovernachting kun je in dit geval krijgen wanneer je de Fletcherbonnen van Kruidvat inslaat. Wanneer je deze bonnen koopt, kun je voor €11,99 per persoon overnachten in een drie- of viersterrenhotel van Fletcher Hotels. Dit is nogal een stuk goedkoper dan de prijs die je normaal voor een kamer betaalt.

Een klein minpuntje is wel dat Kruidvat de bonnen maar twee keer per jaar verkoopt. De laatste keer van 2018 was in oktober, waardoor de verwachting is dat het volgende verkoopmoment rond april 2019 is. Ik ben dus inderdaad een beetje voorbarig met het geven van deze vakantietip. Waarom schrijf ik dan nu toch dit artikel, vraag je je misschien af. Nou, op dit moment bevind ik me heerlijk in een hotel in het oosten van het land, waar ik gebruik aan het maken ben van een Fletcherbon. En ik kan dit zeker een aanrader noemen.

Wanneer je nu denkt “dit klinkt als iets voor mij!”, zorg dan dat je er op tijd bij bent. De ervaring is namelijk dat de bonnen erg populair zijn. Hou het Kruidvat dus goed in de gaten. In ieder geval heb je nu nog genoeg tijd om het meest geschikte hotel te kiezen!

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een Fletcherbon? Of zou je het wel eens willen uitproberen? Laat het ons weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here