Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Probeer dit!

0
312

Het is altijd fijn om op te hoogte te blijven van de dingen die spelen in de wereld om ons heen. Dit is echter niet altijd even simpel als het lijkt. Er gebeuren zo veel belangrijke dingen dat er makkelijk een nieuwtje langs je heen kan glippen. Maar gelukkig is er een manier om toch op de hoogte te kunnen blijven van het grootste deel van het nieuws. Verschillende nieuwsinstanties hebben namelijk sociale mediapagina’s, door middel van welke je op de hoogte kunt blijven van hun meest belangrijke of opvallende berichten. In een wereld waarin we veel vaker op Facebook kijken dan op welke nieuwssite dan ook, kan het volgen van een nieuwsinstantie op Facebook wellicht nuttig zijn wanneer je meer op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws.

Zelf volg ik op dit moment de Facebookpagina van nu.nl. Het linkje naar deze pagina vind je hieronder:

https://www.facebook.com/nu.nl/

Ook komen er verschillende berichten van de pagina van NOS voorbij op mijn tijdlijn: https://www.facebook.com/nos/ 

Naast nu.nl en NOS hebben ook nieuwsmedia als de Volkskrant, het NRC en de Telegraaf Facebookpagina’s waarop zij interessante nieuwsfeiten posten. Zo bieden de nieuwspagina’s op Facebook voor ieder wat wils. Korte updates lezen van je favoriete krant is op een drukke dag immers een stuk makkelijker dan enorme artikelen doorspitten.

En wat nog mooier is: ook de Instagrammers onder ons kunnen de laatste updates van hun favoriete krant online volgen. Verschillende nieuwsmedia zijn namelijk ook actief op Instagram.

Volg jij al een of meer nieuwsinstanties op social media? Laat het ons weten in de reacties!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here