De fijnste feel good series op Netflix

0
1534

Soms is er niks fijner dan de televisie aanzetten en even lekker aan helemaal niks denken. Dekentje over je benen, kopje thee tussen je handen en een schaaltje met je favoriete chips binnen handbereik. Een rustig avondje om te genieten en jezelf te verwennen is soms alles wat je nodig hebt. Bij zo’n soort feel good avondje hoort natuurlijk ook de perfecte feel good serie. Gelukkig heeft de populaire streaming service Netflix veel van dit soort series voor je in de aanbieding. Dus ben je een van de velen die Netflix op haar tv of computer heeft staan, kijk dan vooral eens naar het lijstje hieronder. Daar vind je namelijk mijn persoonlijke aanraders op het gebied van feel good series.

Friends

Om eerlijk te zijn zou het me een klein beetje verbazen als je nog nooit van Friends zou hebben gehoord. Friends is namelijk al een groot comedy succes sinds 1994 en titelsong “I’ll be there for you” doet veel mensen automatisch denken aan de serie, die gaat over zes vrienden uit New York. De uiteenlopende en vooral typische karakters van Ross, Monica, Rachel, Chandler,  Joey en Phoebe vormen samen een komische combinatie waar ik geen van kan krijgen.

How I met your mother

How I met your mother zou je bijna kunnen zien als een moderne versie van Friends. Ook deze serie gaat over een stel vrienden en speelt zich voor het grootste deel af in New York. In negen seizoenen vertelt Ted Mosby aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. In dit legendarische verhaal spelen zijn vrienden Robin, Marshall, Lily en Barney een grote rol. Een heerlijke komische serie met net genoeg diepgang om het verhaal interessant te houden. En naarmate de serie vorderde heb ik toch wel een aantal keer een traantje weg moeten pinken…

Modern Family

We weten allemaal dat je je familie niet kunt kiezen, maar dit wordt wel heel erg duidelijk in de serie Modern Family. Met drie gezinnen met verschillende eigenaardigheden, die allemaal onderdeel zijn van een grote familie, is chaos gegarandeerd. Een gezin met drie puberende kinderen, een chaotische vader en een neurotische moeder, twee kersverse vaders van een geadopteerde dochter en een opa en zijn Colombiaanse vrouw die even oud is als zijn kinderen vormen samen het recept voor hilariteit.

New Girl

Er bestaat een grote kans dat je op een bepaald moment in je leven op kamers hebt gewoond. Als je een huis moest delen met mensen die je nog helemaal niet kende, was dat in het begin waarschijnlijk nogal spannend. Jess, de hoofdpersoon van de serie New girl, ervaart dit in zeer grote mate. In de serie komt zij, na het uit gaan van haar relatie, namelijk samen te wonen met drie mannen. Als enige meisje in het huis moet zij zich staande zien te houden tussen haar mannelijke huisgenoten. En dat levert nogal wat bizarre situaties op…

Dus staat er een serie bij die je nog nooit hebt gekeken, aarzel dan vooral niet om er een bij te pakken tijdens je volgende relaxavond!

Ben jij al helemaal verslaafd aan een van deze series? Of heb je na dit artikel zin gekregen om er een te kijken? Laat het ons weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here