Betaalgedoe is verleden tijd met deze app!

0
297

Stel, je doet eens in de zoveeltijd met een drankje of een etentje met een vast groepje vriendinnen, collega’s of familieleden. Of je plant een weekend weg met meerdere koppels en gezinnen. Klinkt allemaal erg gezellig toch? Als je dit soort afspraken maakt, wil je natuurlijk niet dat de gezelligheid wordt onderbroken door betaalgedoe. Wanneer er op meerdere momenten rekeningen betaald moeten worden, kan er soms echter onduidelijkheid ontstaan over de verdeling van de kosten. Wie had er de vorige keer ook alweer betaald? Moet ik naar jou overmaken of jij naar mij? Kreeg jij nou nog geld van ons voor de accomodatie? Als twijfels als deze je bekend voorkomen, is de app WieBetaaltWat misschien iets voor jou.

WieBetaaltWat

De app WieBetaaltWat zet op een overzichtelijke manier op een rijtje welke kosten er zijn gemaakt en wie hoeveel precies verschuldigd is. De app werkt heel simpel. Ga je bijvoorbeeld met familie een week naar Spanje, maak dan een lijst aan en noem deze bijvoorbeeld “Vakantie naar Spanje”. Vervolgens nodig je alle familieleden uit die mee zijn gegaan op deze vakantie en kan iedereen zijn uitgaven invoeren in de lijst. Deze uitgaven worden meteen verrekend, waardoor er een totaalbalans ontstaat. Deze totaalbalans maakt inzichtelijk wie er in de plus en wie er in de min staat. De uitgaven die de deelnemers hebben gedaan en de totaalbalans zijn voor alle deelnemers zichtbaar. Dus als je tante maar blijft volhouden dat zij in Barcelona écht de drankjes had betaald, kun jij vanaf nu bewijzen of dat wel echt het geval was…

WieBetaaltWat is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Voor meer informatie en reviews van de app, kun je op dit linkje klikken: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.wiebetaaltwat.webapp&hl=nl

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van WieBetaaltWat? Of lijkt het je een handige app? Laat het ons weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here