Musical The Lion King: tweede ticket voor halve prijs!

0
721

Bijna iedereen heeft de Disneyfilm The Lion King wel eens gezien. Vooral de kreet aan het begin is iconisch voor The Lion King. Als je onder een steen hebt geleefd en hem daarom hebt gemist, hier is hij nog een keer:

Veel mensen vragen zich af wat deze kreet in Zulu betekent en tot vandaag had ik zelf ook geen idee. Het internet wist me te vertellen dat dit is wat het betekent:

Nants ingoyama bagithi Baba = Here comes a lion, Father

Sithi uhm ingonyama = Oh yes, it’s a lion

Niet een bijzonder verbazingwekkende kreet, aangezien het gaat om een film over leeuwen, maar toch leuk dat we het nu weten!

Bij een film is het niet gebleven, er is namelijk ook een hele mooie musical van The Lion King gemaakt. Deze musical is al een tijdje te zien en ik ben er ook al een keer geweest. Het was een hele gave ervaring! Overal is zo veel aandacht en moeite in gestoken. Het decor vormt de rots (die uit het filmpje) en die kan bewegen, waardoor het decor zich aanpast aan verschillende scenes. Ook de kostuums zijn heel bijzonder. Elk dier wordt gespeeld door een mens in een prachtig, groot kostuum. Zodra het zaallicht dimt, begint ‘Circle of Life’ te spelen en komen de dieren door de gangpaden in de zaal naar het podium lopen. Het lijkt wel even alsof het echte dieren zijn, zo groot en mooi zijn de kostuums.

Mocht je nog niet naar deze spectaculaire musical zijn geweest, dan heb je geluk, want hij is verlengd tot en met 31 maart 2019. Ik zou iedereen aanraden om er een keer heen te gaan! Nu is het zelfs extra aantrekkelijk om een kaartje te kopen, want er is een kortingsactie. Je krijgt elk tweede ticket dat je koopt voor de helft van de prijs!

Heb jij deze musical al een keer gezien? Wat vond je ervan? Laat het weten in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here