Handige gadgets tegen de kou

0
578

Zoals we allemaal wel gemerkt hebben, heeft het laatst gesneeuwd! Het is meteen een stuk kouder geworden in Nederland en als jij net zo’n koukleum bent als ik, dan is dat je vast niet onopgemerkt gebleven.

Bevroren vingers

Ik ben vast niet de enige die na een paar uur op kantoor last krijgt van ijskoude vingers. Al trek ik m’n warmste trui aan die ik heb, m’n vingers worden daar niet warmer van. Je zou bijna handschoentjes gaan dragen, maar ja dat typt weer zo moeilijk… Daarom lijkt deze gadget me helemaal top: een verwarmde muismat! Het is een muismat met een kacheltje, die je met een USB-kabeltje kunt aansluiten op je computer, zodat je geen last meer hebt van koude handen.

Magnetron sloffen

Koude voeten is ook al zo’n vervelend kwaaltje in de wintermaanden. Lekkere dikke sokken aantrekken lijkt een goede oplossing, maar deze magnetron sloffen overtreffen de sokken met gemak! Deze sloffen zet je 90 seconden in de magnetron en vervolgens houden ze 2,5 uur lang je voeten warm. Wat een uitvinding!

Een warme tune

Wil je muziek luisteren, maar houd je niet zo van bevroren oren? Dan is deze gadget echt iets voor jou. Dit lijken zachte en warme oorwarmers, maar er zit ook nog een koptelefoon ingebouwd, zodat je nog steeds naar je favoriete muziek kunt blijven luisteren. Hij is ook nog eens draadloos, dus je hebt geen last van draadjes die in de knoop raken met je sjaal.

Verwarmde sjaal

Over sjaals gesproken… Wat is er fijner dan een sjaal? Een elektrisch verwarmde sjaal natuurlijk! Deze sjaal werkt op batterijen, zodat je kunt gaan en staan waar je wilt. Het is gemaakt van fleece materiaal en is dus lekker zacht.

Dit waren mijn tips om lekker warm te blijven! Hoe zorg jij dat je de wintermaanden overleeft? Laat het weten in de reacties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here