Met klotsende oksels je pitch doen is geen probleem meer

0
440

Soms krijg je een product opgestuurd om te beoordelen en over te schrijven waarvan je denkt; waarom is daar niet eerder aan gedacht? Zo ook het geval met de shirts voor mannen en vrouwen van Fibershirts.nl Een anti zweet shirt waarin een speciale vezel is gebruikt en extra stukken zijn genaaid om te voorkomen dat er zweetplekken zichtbaar zijn in het shirt dat je erover draagt. Geniaal!

Testen
Nu zijn we hier nogal kritisch en schrijven niet over producten waar we niet achter staan dus hebben we ze uitgebreid getest. Manlief werd diverse malen met dat shirt naar zijn werk gestuurd (hij draagt altijd een shirt onder zijn overhemden) waarbij hij zelfs een keer met zakelijke relaties moest bowlen; de ultieme test wat mij betreft. Geen geuroverlast en nare plekken onder de armen te zien. Onze tienerzoon die iedere dag 13 km naar school fiets hebben we ook het shirt laten uitproberen. Zijn commentaar was dat het perfect had gewerkt en de shirts lekker licht aanvoelen, ook niet geheel onbelangrijk. Natuurlijk heb ik ook zelf de shirts gedragen en hoewel het even wennen was vanwege dat het extra stukken in de oksels heeft, het draagcomfort was groot. Ik denk dat het komt doordat de shirts gemaakt zijn van een materiaal dat heerlijk licht en koel op de huid aanvoelt.
Enig minpuntje van ons uit is dat het Fibershirt niet in de droger mag, niet heel handig voor drukke werkende mensen.

Wel/niet kopen
Waarom zou je dit product volgens ons in de kast moeten hebben?
Niet omdat we ervoor betaald zijn, hoewel we de shirts mogen houden, heel fijn. Maar laten we eerlijk zijn mannen of vrouwen die duidelijk een donkere plek onder hun armen hebben zijn niet heel aantrekkelijk. En mij leidt zoiets altijd erg af bij presentaties.
Mensen die behandeld worden tegen kanker of vrouwen in de menopauze, zweten kan dan echt wel een probleem zijn, zullen de T-shirts van fibershirts.nl een uitkomst vinden.

Lekker ruikend zweet
Overigens is gebleken uit een onderzoek naar zweetgeuren dat mannen die groenten eten blijkbaar lekkerder ruiken voor heteroseksuele vrouwen, om dit te testen gingen ze op zweet-date. Hier kun je daar meer over lezen. En mocht je graag willen weten welke parfums het lekkerste ruiken voor vrouwen en mannen dan is dit artikel misschien interessant. 

Hoewel dat met deze T-shirts misschien wel niet meer nodig is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here