[gesloten] WINACTIE: Jouw onweerstaanbare charmes

5
273

Wanneer je een goed boek leest, kun je vergeten waar je bent en wie je bent en volledig opgaan in het verhaal dat de pagina’s in je handen je vertellen. En dat is, als je het mij vraagt, een van de fijnste manieren om te ontspannen. Er zijn immers wel eens van die dagen waarop je geen zin hebt in gedoe of moeilijkheden en je gewoon even lekker wil laten meevoeren naar een zorgeloze wereld. En waar vind je een dergelijke wereld beter dan in een lekker boek?

Een zorgelijke wereld als deze wordt beschreven in Jouw onweerstaanbare charmes van Jennifer Probst. Deze roman vertelt het verhaal van Presley, de mooie en succesvolle CEO van een groot uitgeversbedrijf. Voordat Presley zich met hulp van haar vriendinnen omtoverde in een jaloersmakende powervrouw, was ze echter een onzekere en ietwat mollige studente die liever met een boek thuisbleef dan zich onder de mensen begaf. In deze tijd was ze bovendien tot over haar oren verliefd op de knappe en sportieve Nolan Banks uit haar literatuurklas met wie ze tijdens een feestje uiteindelijk in bed belandde. De wonden die ontstonden toen Nolan haar daarna niet meer zag staan, draagt Presley zelfs na haar transformatie nog met zich mee.

Het is dan ook een behoorlijke schok voor Presley wanneer zij ontekt dat Nolan zijn Wall Street leven heeft opgegeven om een bar te openen in de stad het Presleys bedrijf zich bevindt. Aangespoord door haar vriendinnen besluit ze toch om als haar nieuwe zelf voor de tweede keer Nolans leven binnen te stappen. Wanneer Nolan haar in het geheel niet blijkt te herkennen, bedenkt ze samen met haar vriendinnen een plan om hem net zo te vernederen als hij ooit bij haar deed door hem te verleiden en daarna te dumpen. Nolan is echter zo ondersteboven van Presleys indrukwekkende verschijning dat hij niet van plan is om haar zomaar te laten ontsnappen. En ondertussen is het ook nog maar de vraag of Presley zich zelf niet door oude gevoelens laat meeslepen…

Jouw onweerstaanbare charmes is bij uitstek een boek om te lezen als je geen zin hebt om na te denken. Het leest makkelijk weg en je hoeft geen spetterende verrassingen of plottwists te verwachten. Bovendien bevestigt het boek hoe het genre van de boeken van Jennifer Probst wordt omschreven, namelijk als romantisch en erotisch. De meeste scènes in het boek passen namelijk precies in dit plaatje en dat is iets waar je van moet houden. Vlot geschreven is het boek in ieder geval wel, evenals heerlijk ontspannend.

Wil je Jouw onweerstaanbare charmes winnen? Geef dan vóór 31 mei in de reacties antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw omschrijving van een perfecte date? 

Voor de enthousiasteling is Jouw onweerstaanbare charmes ook verkrijgbaar via de volgende link:
https://www.bol.com/nl/p/jouw-onweerstaanbare-charmes/9200000102248480/?Referrer=ADVNLGOO002008P-G-69733010138-S-646635065711-9200000102248480&gclid=Cj0KCQjwrJ7nBRD5ARIsAATMxsvkX86HNRbHxlITxCRNed21M6LUOzMCjkBM_GRhSCQUxoII4U9WEbcaAhhqEALw_wcB

5 REACTIES

  1. mijn perfecte date is eerst uit eten en daarna naar de film,en na afloop nog ergens wat drinken. helaas komt het er niet zo vaak meer van nu we kleine kinderen hebben,binnenkort maar weer eens oppas vragen om op date te gaan. Erg benieuwd naar het boek,fijn boek om te lezen buiten in het zonnetje!

  2. Iets drinken in een leuke, niet te drukke, kroeg. En dan meteen in een relaxte sfeer terechtkomen. Geen stress, alleen maar leuk en veel lachen. En pas naar huis tegen sluitingstijd, doordat de avond is omgevlogen.

  3. Mijn perfecte date zou sowieso met mijn man zijn. De date mag de hele dag duren 🙂 Te beginnen bij het bezoeken van een mooie stad. Hier lekker rondslenteren, bezienswaardigheden bekijken, terrasje pakken en in de middag heerlijk lunchen. In de avond ergens uit eten om vervolgens naar de bioscoop te gaan voor een mooie film. Als het nog onder de noemer ‘date’ valt zou een afsluiting in een heerlijk hotel helemaal geweldig zijn. Eigenlijk niet eens zo heel bijzonder, maar voor mij echt quality time en daarom de perfecte date 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here