Wat moet ik aan?

0
616

Zabeth van Veen is imagocoach en geeft met haar bedrijf ImagoMatch persoonlijk advies aan mensen die nieuwe kansen zoeken, geeft salestrainingen aan complete teams en spreekt regelmatig op mooie plekken. Ook verschijnt ze regelmatig op televisie om haar oordeel te vellen over het imago van bekende Nederlanders. Als je goed zit ben je Zabeth Proof, zo heet dat inmiddels.

Je bent wat iemand ziet
Want hoe goed of getalenteerd je ook bent, je wordt nog steeds beoordeeld op hoe je er uitziet en hoe je je gedraagt. Juist in deze tijd is personal branding zoveel belangrijker dan ooit. In onze beeldcultuur is het beeld dat je van jezelf presenteert vaak doorslaggevend voor succes. Zabeth haalt het onderste uit je kan naar boven en gaat met je op ontdekkingsreis om je van je beste kant te laten zien. En dat gaat dus zeker niet over jezelf anders voordoen dan je bent, maar jezelf juist méér voordoen hoe je bent. Zoals je bedrijfsnaam al meteen een beeld kan geven over wie je bent en wat je doet, zo geef je vervolgens visuele signalen aan je klanten met je branding, je kleding, haardracht en gedrag. En ook: hoe presenteer jij jezelf op sociale media? Durf jij zichtbaar te zijn?

Personal Branding
Alles komt samen in wat zo mooi personal branding heet en Zabeth van Veen snapt hoe dat spel werkt. Je hoort het allemaal in deze imagoverbeterende podcast van De Namarama Show!

PS de eerste 5 minuten kun je best wel overslaan, daarna komt Zabeth met top inhoud!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here