Michelle Obama is de meest bewonderde vrouw van dit moment

0
203

Niet Oprah, geen Angelina, nee zelfs geen queen van op of buiten het podium kan aan haar hoeveelheid bewonderaars tippen: we hebben het over de voormalige presidentsvrouw en sinds afgelopen jaar ook weer aan haar eigen carrière werkende powervrouw: Michelle Robinson-Obama. Volgens een nieuwe opiniepeiling door marktonderzoeksbureau YouGov neemt de voormalige first lady de eerste plek over van Angelina Jolie in, die nu op de 3e plaats staat.

Wereldwijd
YouGov ondervroeg meer dan 42.000 deelnemers in 41 landen om zo tot een top 20 van populairste mannen en vrouwen te komen, zowel wereldwijd als per individuele regio. Naast Michelle Robinson-Obama scoorden in de wereldwijde top 10: Oprah Winfrey op 2, de koningin van Engeland op 4, ‘Harry Potter’-actrice Emma Watson op 5, Hillary Clinton op 8 en Taylor Swift op 10.

Bill Gates
Bij de mannen staat Bill Gates op nummer 1, met Barack Obama en Jackie Chan op respectievelijk 2 en 3. Meer opvallende Hollywood-namen in ’s werelds top 20 vrouwen zijn Madonna op 11, actrice Priyanka Chopra op 14 en comédienne Ellen DeGeneres op 15. De rest van de hitlijsten omvat politici, atleten, zakenmensen en activisten, van Cristiano Ronaldo en paus Franciscus tot aan Malala Yousafzai en Theresa May.

Kijken
In een recente aflevering van ‘The Late Late Show’ neemt de voormalige first lady het met haar Amerikaanse team op tegen de Britten in een potje trefbal, onder leiding van James Corden.

De volledige top 20:
1. Michelle Obama
2. Oprah Winfrey
3. Angelina Jolie
4. Koningin Elizabeth II
5. Emma Watson
6. Malala Yousafzai
7. Peng Liyuan
8. Hillary Clinton
9. Tu Youyou
10. Taylor Swift
11. Madonna
12. Angela Merkel
13. Deepika Padukone
14. Priyanka Chopra
15. Ellen DeGeneres
16. Aishwarya Rai
17. Sushmita Sen
18. Theresa May
19. Melania Trump
20. Yang Mi

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here